Düzce’de duygu istismarına geçit yok

-Düzce’de duygu istismarına geçit yok -Çocuklarını dilendirirken yakalandı

Asayiş Yayın: 09 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 09.05.2023 00:50:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde düzenli olarak yürüttüğü denetimlerde 4 erkek çocuğunu dilendiren kadını suçüstü yakaladı. Çocuklarla birlikte Zabıta karakoluna götürülen kadına Kabahatler Kanunundan işlem yapıldı.
Düzce’ye şehir dışından gelerek dilencilik yapanlar Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün yakın markajında. Şehir merkezinde denetim yapan ekipler, yapılan araştırmada il dışından geldiği belirlenen bir kadın ve 4 çocuğu dilencilik yaparken yakaladı. Üstlerinden çıkan bir miktar paraya el konulurken kadına Kabahatler Kanunu çerçevesinde cezai işlem uygulandı.
Duygu ve din istismarına izin verilmeyeceğini belirten Zabıta ekipleri, denetimlerin düzenli olarak devam edeceğini belirtti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.