Devrekani Kapalı Sebze Meyve Pazarı’nın yer teslimi yapıldı

Devrekani Kapalı Sebze Meyve Pazarı’nın yer teslimi yapıldı

Yayın: 01 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 01.03.2023 11:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygulanan, bir kısım finansmanı Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu (IFAD) tarafından karşılanan Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi (KDAKP) çerçevesinde Kastamonu’nun 2023 yılı Yıllık Çalışma Plan ve Bütçesi’nde yer alan Devrekani Kapalı Sebze Meyve Pazarı projesinin ihale işlemlerinin tamamlanmasının ardından yer teslimi yapıldı.
Tarım ve Orman Bakanlığı’nca uygulanmakta olan, bir kısım finansmanı Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu (IFAD) tarafından karşılanan Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi (KDAKP) çerçevesinde Kastamonu’nun 2023 yılı Yıllık Çalışma Plan ve Bütçesi’nde yer alan Devrekani Kapalı Sebze Meyve Pazarı Proje Yapımı işi için UNDP tarafından yapılan ihale işlemleri tamamlandı. İhaleyi alan firma ile de Devrekani Belediyesi arasında sözleşme imzalandı.
Sözleşme çerçevesinde gerçekleştirilecek olan yatırıma ait projelendirme çalışmaları için Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç, Tarım ve Orman İl Müdürü Bekir Yücel Tanrıkulu, İl Müdür Yardımcısı Özcan Gazioğlu, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Cumhur Hakkı Güllü, UNDP Saha Mühendisi İsmail Borak ve firma yetkililerinin katılımı ile ilgili firmaya yer teslimi yapıldı.
Yer tesliminin ardından yüklenici firma tarafından kısa sürede Devrekani Kapalı Sebze Meyve Pazarı projesinin temelinin atılacağı öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet