AŞURE GÜNÜNE KATILIM FAZLAYDI

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın düzenlediği aşure gününe bir çok kişi katıldı. Yapılan etkinlikte siyaset ve iş dünyası bir araya geldi.

Yayın: 19 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 19.08.2023 11:45:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın düzenlediği Aşure günü etkinliğine ilgi büyüktü. Oda hizmet binasında düzenlenen etkinliğe siyaset ve iş dünyasından bir çok kişi katıldı. Yapılan etkinliğe AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, CHP Düzce Milletvekili Talip Özcan, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Capoğlu, İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, Gelecek Partisi Düzce İl Başkanı Vildan Tokaliç davete katılan isimler arasındaydı. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Birol Aksu ve Başkan Yardımcısı Adem Bilgin etkinliğe katılan misafirlerle yakından ilgilendi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.