İrem Derici hastalandı, yerine Eypio sahne alacak

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde devam eden Finduk Festivali’nin 2. gününde sahne alacak olan pop müziğinin sevilen ismi İrem Derici, aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Yayın: 22 Temmuz 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 22.07.2023 15:12:00
Editör - SILA ÇALIŞ
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

 İrem Derici’nin rahatsızlık sebebiyle sahne alamayacağı festivalde Derici’nin yerine rap müzik şarkıcısı Eypio sahne alacak.
Finduk Festivali’nin 2. gününde saat 21.00’de sahne alması beklenen İrem Derici, geçirdiği rahatsızlık sebebiyle Akçakocalı vatandaşlar ile buluşamayacak. Ani bir rahatsızlık geçiren İrem Derici, Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz ile görüşerek üzüntülerini belirtti. Hem Yanmaz’dan hem de Akçakocalılardan özür dilediğini belirten Derici, en kısa zamanda başka bir konserde vatandaşlar ile buluşmak istediğini de dile getirdi. Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, İrem Derici ile görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.
İrem Derici’nin yerine bu akşam rap müziğin önemli isimlerinden Eypio saat 21.00’de Akçakocalı vatandaşlar ile buluşacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet