AKÇAKOCA BELEDİYESİ DENETİM KONUSUNDA SINIFTA KALDI

Düzce Akçakoca'da sahil boyunda kamp ve ateş yakılması yasak olduğunu belirten tabela altında kamp yapan ve ateş yapan vatandaşlar dikkat çekti.

Yayın: 31 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 31.07.2023 13:33:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Düzce Medya Grup Whatsapp ihbar hattı 0 539 866 07 81 numarasına gelen bir ihbarla Akçakoca'da sahil boyunca kamp yapması ve ateş yakmanın yasak olmasına rağmen gece saatlerinde vatandaşların yasağı dinlemeyerek kamp yapıp ve ateş yakması dikkat çekti. Plajların girişinde bulunan uyarı levhalarını dikkate almayan kalabalık bir grup sahil boyunca kamp yaptı ateş yaktı. Akçakoca'nın merkezinde bu denli yasağın işlenmesi Akçakoca Belediyesi'nin acaba mesai saatlerinden sonra yasakları göz ardı mı ediyor sorusunu akıllara getirdi. Uyarı tabelarını asarak sadece görsel anlamda çalışma yapan Akçakoca Belediyesi denetim konusunda sınıfta kaldı. Yüksek ses ve taşkınlığın fazla olduğu sahilde hiçbir Belediye Zabıtası'nın olmaması Akçakoca'ya gelen misafirlerin aklında kötü bir intiba bıraktığının farkında olmayan Akçakoca Belediyesi bu konuda yetersiz olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Kamp yapan kişilerin ortalıkta bıraktıkları çöplerin ve sahile verdiği zararın boyutunun ne kadar büyük olduğunu göremeyen Akçakoca Belediyesi şehrin merkezinde gerçekleşen bu olaya duyarsız kalıyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.