AÇ TİLKİLER MAHALLEYE İNDİ

Düzce'nin Çilimli İlçesinde şehir merkezine inen aç tilkiler tehlike saçmaya devam ediyor. Şehir merkezinde yiyecek arayan tilkilerin vatandaşlara saldırmadan yetkililer tarafından önlem alınması gerektiğini mahalle sakinleri belirtiyor.

Yayın: 18 Ağustos 2023 - Cuma - Güncelleme: 18.08.2023 21:27:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Düzce Medya Grup Whatsapp İhbar Hattı 0 539 866 07 81 numarasına gönderilen görüntüde yiyecek bulamayan aç tilkiler mahalleye kadar indiği ve tehlike saçtığı görünüyor. Düzce'nin Çilimli İlçesi Merkez Akar Mahallesinde ikamet etmekte olan bir vatandaşın kamerasına yansıyan görüntüde yiyecek bulamayan tilkinin evlerin bahçesinden içeri girerek dolaştığı görülüyor. Bir çok kişinin yaşadığı yerleşim alanlarına inen aç tilkiler tehlike saçmaya devam ediyor. Yaşanan bu olay karşısında evlere sığınan vatandaşlar bu konu hakkında yetkilerden yardım bekliyor. Bir çok çocuğun hergün oynadığı, dolaştığı sokakta bu tarz yırtıcı bir hayvanın gezmesi yaşanacak bir felaketin boyutunu net bir şekilde gösteriyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.