Düzce’ye tam donanımlı arama kurtarma aracı

Sağlık Bakanlığı tarafından Düzce’de Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) çalışmalarında kullanılmak üzere tak donanımlı 4x4 arama kurtarma aracı tahsis edildi.

Yayın: 15 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 15.08.2023 16:57:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü, araç envanterini genişletmeye devam ediyor. Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından UMKE araçları dağıtım planında Düzce’ye UMKE çalışmalarında kullanılmak üzere sıfır 4x4 arama kurtarma aracı verildi.
Arama kurtarma aracı yurt içi ve yurt dışında her türlü afet durumunda yaralılara sağlık hizmeti sunabilmek için olay yerine intikal edip medikal müdahale etmek üzere özel ekipmanlarla (Canlandırma çantası, travma tahtası, kurtarma sedyeleri, jeneratör, kurtarma vinci, çeki demiri, port bagaj) donatılmış.
Düzce’de ve yurt genelinde yaşanan her türlü afet ve olağanüstü durumda görev yapmak üzere 164 UMKE gönüllüsü sağlık personeli, 2 adet 44 özel donanımlı acil kurtarma, 1 adet acil müdahale aracı ve yeni tahsis edilen araç ile birlikte UMKE filosu daha da güçlü hale geldi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet turkce altyazili porno vaporesso