BAŞARILI BAŞKAN GÜL MAHALLESİNEDE SAHİP ÇIKTI

Dedelerspor'da yaptığı çalışmalarla kendinden söz ettiren Başkan Fatih Gül yaklaşan seçimlerde mahallesine sahip çıkarak Dedeler Mahallesi'nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Yayın: 11 Ağustos 2023 - Cuma - Güncelleme: 11.08.2023 13:50:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Dedelerspor için yaptığı çalışmalar ile kendinden söz ettiren başarılı Başkan Fatih Gül şimdi ise Dedeler mahallesi için harekete geçti. Yaklaşan muhtarlık seçimlerinde Dedeler Mahallesi'nden muhtar adayı olan Başkan Gül mahallenin daha iyi bir konuma gelemesi için çalışmalar yürüteceğinden kimsenin şüphesi yok. Dedelerspor'da aldığı başarılar ile önemli bir konuma gelmesinde büyük bir caba gösteren Başkan Gül, Dedeler Mahallesi'ne muhtar olarak bu başarının daha da artmasını sağlayacağı düşünlüyor. Mahalleli tarafından sevilen bir kişi olan Başkan Gül Dedelerspor'a sahip çıkarak iyi bir konuma gelmesinde büyük bir rol oynaması sonucunda oklar Dedeler Mahallesi içinde bu durumun gerçekleşip gerçekleşmiyeceği herkes için bir soru işareti oluşturmuştu. Başkan Gül mahallesininde yanında olduğunu göstermek amacıyla yaklaşan Yerel Yönetim Seçimlerinde Dedeler Mahallesi'nden muhtar adayı olduğunu açıklayarak mahallesine sahip çıktı. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.