BAŞKAN ÖZLÜ PROJELERİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, mesaisinin büyük bölümünü saha gezilerine ayırırken şehir merkezinde yapımı devam eden projeleri de yakından takip ediyor.

Yayın: 27 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 27.09.2023 14:23:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Camikebir mahallesi Eski Film Platosu yerine inşa edilen 23 Nisan Parkı ve Kahvaltı Evi’ni gezen Başkan Özlü, burada önemli açıklamalarda bulundu. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehri merkezinin dört bir yanında eş zamanlı olarak devam eden projeleri yakından takip ediyor. Saha gezilerine geniş zaman ayıran Başkan Özlü, şehir merkezine kazandırılan en büyük sosyal alanlardan biri olan 23 Nisan Parkı’nda hem çocuklar hem de vatandaşlarla görüşerek projede çalışmaların devam ettiği yerleri
inceledi. Eski Film Platosu alanında inşa edilen parkın kullanıma açılması ile içerisinde ihtiyaç duyulan sosyal tesisin de yapımında sona gelinirken Başkan Özlü yaptığı açıklamada burada yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
“HEM KAPALI HEM AÇIK ALAN İLE KIŞ BAHÇESİ YAPTIK”
23 Nisan Parkı içinde atıl vaziyette bulunan platodan kalan binanın aslına uygun olarak yenilenmesi hakkında konuşan Başkan Özlü, özgün iç tasarımlı tesiste kahvaltı hizmeti verileceğini belirterek şunları söyledi: “Burası eskiden plato olarak bilinirdi ve iki adet bina vardı. Burayı parka çevirdikten sonra binalarımızdan birini, bu parka gelen vatandaşlarımızın çay, kahve, yeme, içme konusunda ihtiyaçlarını gidermek maksadıyla restore ettik. Bitmek üzere, inşallah birkaç gün içinde açacağız. Burası 23 Nisan Parkı’na çocukları ile gelen vatandaşlarımızın çocukları oynarken dinlenebilecekleri ve vakit geçirebilecekleri bir mekan. Burayı başlangıçta bir Kültür Evi olarak düşündük aslında. Hatta bir ara Türkü Evi yapalım diye düşündük. Ancak burası daha çok kahvaltı şeklinde Düzceliler’in hizmetinde olacak bir yer. Asar Deresi kenarında bir yer ve çok kameriyemiz var. İnsanlarımız kendi yaptıkları yiyecekler ile kahvaltı edebileceği gibi buradan da kahvaltı sipariş verecek. Hem bina içinde hem de kış bahçesi olarak yaptığımız alanda oturulabilecek.”
“DÜZCE’YE GELENLER YAPTIKLARIMIZI BEĞENİYOR”
Düzce’nin yeniden inşası konusunda ilk günden itibaren durmadan çalıştıklarını aktaran Başkan Özlü, yapılan yatırımların şehir dışından gelenler tarafından da takdir gördüğünü belirterek şöyle konuştu: “Düzce’mize güzel mekanlar kazandırıyoruz. Bugüne kadar hizmete sunduğumuz her iş çok güzel oldu. Bunu Düzce dışından gelen misafirler de söylüyor. Burası da diğer sosyal alanlarımız gibi, 17 dönüm park içinde güzel bir mekan. Burayı biraz daha yapının özelliğine uygun restore ettik. 4 ayrı odada şark usulü bir tarz uyguladık. Hayırlı, uğurlu olsun.” 23 Nisan Parkı içinde yenilenerek vatandaşların kullanımına hazırlanan Kahvaltı Evi Beltur A.Ş. tarafından işletilecek ve çok kısa bir süre içinde konuklarını ağırlamaya başlayacak.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet