KENDİNİ BİLMEZ SÜRÜCÜ ARACI POLİS MEMURUNUN ÜZERİNE SÜRDÜ

Düzce Akçakoca'da gece saatlerinde yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Şehir merkezinde yüksek ses ve egzoz sesi nedeniyle şikayet edilen araç sürücüsü polis ekiplerinin üzerine sürerek ve polis aracına vurarak kaçtı.

Yayın: 26 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 26.08.2023 12:45:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Düzce Medya Grup Whatsapp ihbar hattı 0539 866 07 81 numarasına gelen görüntü akıllara durgunluk verdi. Düzce'nin Akçakoca ilçesinde gece saatlerinde 81 AAP 057 plakalı araç  ile yüksek ses ve rahatsız edici ekzoz sesi nedeniyle şehir merkezinde dolaşan bir kendini bilmez sürücüyü vatandaşlar 112 Acil Çağrı merkezine şikayet etti. Olay yerine gelen polis ekipleri kendini bilmez sürücüye dur ihtarında bulunarak durdurmak istedi. Yapılan dur ihtarına uymayan sürücü polis memurunun üzerine aracı sürerek kaçmaya çalıştı. Polis memuru son anda yaptığı hamle ile ezilmekten kurutulurken kendini bilmez sürücü kaldırıma çıkarak olay yerinden kaçtı. Alınan bilgiye göre ehliyetsiz olduğu düşünülen sürücüyü bulmak için  polis ekipleri tarafından arama çalışması başlatıldı.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet turkce altyazili porno vaporesso