Sıcaktan bunalan şelaleye koştu

Düzce'de sıcak havadan bunalan vatandaşlar soluğu Aydınpınar Şelalesi’nde aldı.

Yayın: 20 Ağustos 2023 - Pazar - Güncelleme: 20.08.2023 16:59:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Düzce'de hava sıcaklığı 35 dereceye kadar ulaştı. Sıcak havadan bunalan vatandaşlar ise serinliği ile bilinen Aydınpınar Şelalesi'ne koştu. Bazı vatandaşlar suya girerken, bazıları ise şelalenin serinliğine kendisini bıraktı.
Ailesiyle birlikte şelaleye gelen Fevzi Ataseven, "Şehir merkezinde yanıyorduk. Aydınpınar Şelalesi'ne geldik. Burada daha serin, daha havadar, daha güzel bir ortam var. Burası çok ferah, çok serin bir yer. Herkesin buraya gelmesini isteriz. Şu anda bulunduğumuz yer 10 derece sıcaklığa sahip olabilir" dedi.

"Suya girdik serinledik"
Sıcak havadan bunaldıklarını ifade eden Ömer Ataseven ise "Hava çok sıcak. Şelaleye girip serinledik. Düzce'den kaçtık buraya geldik. Hava sıcaklığı merkezde çok yüksek. Kendimize serin bir yer ararken buraya geldik. Aydınpınar Şelalesi tam bize göre. Hem aile yeri hem de huzurlu bir ortamı var. Suya girdik serinledik. Suyun sıcaklığı 10 numaraydı. Ne soğuk ne sıcak. Serindi" ifadelerini kullandı.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.