Çakır, Güloğlu Teşekkürü Ödeme Yöntemi Düzce'de Geçmiyor!

Düzce Medya Grup İmtiyaz Sahibi Hakan Çakır geçtiğimiz günlerde Oxijen TV’de yayımlanan ve Davut Güloğlu’nun konuğu olduğu Kulis programında yerel medya hakkında konuşmaları karşısında bir yazı yayımladı.

Genel Yayın: 24 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 24.02.2024 19:25:00
Editör - HAKAN ÇAKIR
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Seçim yarışının başlaması ile adaylar çalışmalarını hızla yürütüyor. Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Davut Güloğlu’nun 14 şubat tarihinde konuk olduğu Nevzat Cingirt’in sunduğu  Kulis programında yerel medya hakkındaki açıklamalarına karşılık Düzce Medya Grup İmtiyaz Sahibi Hakan Çakır bir metin yayımladı.

Çakır açıklamasında “14 Şubat akşamı Oxijen TV’de Nevzat Cingirt abimin sunduğu Kulis programına konuk olan Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Davut Güloğlu’nun yerel medya hakkında yaptığı açıklamalar gerçekten bende hayret uyandırdı. Kendisi eline aldığı telefonla kendisinin haberinin olmadığını söyledi.Seçim zamanı Düzce sevdalısı olan Güloğlu’na sormak istiyorum kendisi bugüne kadar Düzce’nin tanıtım amacı ile yaptığı çalışmalar nelerdir.

Düzce’ye ziyarete geldiğinde Düzce’yi ilçe olarak telaffuz eden il olduğundan haberi dahi olamaması mı Düzce’nin tanıtımı oluyor.  Programa çıktığı için teşekkürlerini ileten Güloğlu, medyada çalışan arkadaşların alışveriş yapacaklarında “Güloğlu Teşekkürü” ödeme yöntemi mi seçmelerini istiyor. Benden para istiyorlar diye Düzce medyasına itamda bulunurken kendisine şunu sormak isterim.

Şehir şehir konser yaparken 2 saatlik konsere yüksek miktarlar para almasına seyircilerin teşekkür etmesi yeterli miydi?

O zaman teşekkür geçmiyordu sanırsam. Kendisi konserlerde aldığı paraları konuşmayarak Düzce Medyasının para istediğini söylemesi şaşırtıcı. Ekranlardan Davut Güloğlu ile siz iki dakika bile görüşemezsiniz demesi konusunda gerçekten çok haklı. Düzce’ye konser için bile gelmeyen birisi ile nasıl görüşebiliriz. Düzce medyası sizinle nasıl resim çekinsin vatandaşlar sizin yanınıza nasıl gelsin. Yoksa Düzce Medyasının sizden istediği paralara laf edip Düzce’nin konser için size verdiği parayı mı beğenmediniz. Nevzat Cingirt abim araya girerek çok güzel bir söz söyledi. Maddi olarak yerel basının zor durumda olduğunu güzel bir şekilde anlattı.

Yerel basında çalışanlar bu memleketin vatandaşı değil mi geçimini nasıl sağlamasını istersiniz “Güloğlu Teşekkürü” ödeme yöntemi maalesef ki markette, manavda, kasapta, kuaförde geçmiyor. Ben bir siyasetçi değilim ben bugün bir medya şirketinin sahibi olarak ve yerel medyada çalışan arkadaşlarımın durumlarını bilerek sizin iğrenç tabiriniz olan “Alıştırmışlar” sözünüzü kabul etmiyorum. Zor zamanlardan geçen yerel medyayı bu tarz bir söylemle eleştirmeniz ne partinize nede size yakışmadı. Ayakta durmaya çalışan ve yıllarını bu meslekte vermiş olan kişilerinde arasında bulunduğu bu sektöre siz ne kadar destek oldunuz ki size destek vermesini bekliyorsunuz. İzlediğim programda ayrımcılığa karşı olduğunu belirten Güloğlu çıkıp beni ayrı tutsunlar diyerek tutarsız bir ifade kullandı.

Sizin ayrıcalığınız nedir sayın Güloğlu siz buraya konser vermek için gelseydiniz geçmişte emin olun bütün yerel medya Davut Güloğlu’na yer verirdi. Ama siz bir seçim yarışındasınız konser yarışında değil. Sizin diğer adaylardan farkınız nedir?

Sanatçı olduğunuzu dile getiriyorsunuz siyasetçi olmadığınızı söylediniz. Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı olarak geldiğiniz Düzce’de neden oy istiyorsunuz?

Sanatçının oy istediği nerde görülmüş, oy istemek siyasetçinin işi değil mi, yoksa siz Düzce’ye neden geldiğinizin farkında değil misiniz? Seçildiğinde medyayı toplayacağını dile getiren sayın Güloğlu, size söyle demek isterim yaptıklarınız yapacaklarınız göstergesidir. Bugün siz aday olduğunuzda yerel medyayı bu derece görmezden geliyorsanız seçildiğinizde medyayı tanımazsınız. Medya için göremediklerimizi yazsınlar diyorsunuz buradan söylüyorum Davut Güloğlu yerel medyayı göremiyor.

Davut bey tekrar hatırlatayım “Güloğlu Teşekkürü” ödeme şekli Düzce’de geçerli değil” dedi.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet