Anne babalar fındıkta çocuklar eğitimde

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinden fındık toplamak için Düzce’ye gelen fındık işçileri fındık toplarken çocuklara polisler eğitim veriyor.

Yayın: 26 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 26.08.2023 13:35:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Düzce’ye gelen fındık işçisi anne ve babalar tarlada fındık toplarken çocukları hem eğlenceli vakit geçiriyor, hem de eğitim alıyorlar. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ’’Mevsimlik Tarımda Polisim Yanımda’’ proje ile Düzce’ye Doğu ve Güneydoğu bölgelerinden mevsimlik gezici geçici tarım işçisi olarak gelen ailelerinin çocuklarına yönelik Çocuk Trafik Eğitim Parkurunda akülü arabalarla teorik ve uygulamalı trafik eğitimi verildi. Çocuklar hem eğlendi hem de trafik kurallarını öğrendi.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet turkce altyazili porno vaporesso