Düzce'de Karadeniz rüzgarı esti

Düzce Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Dünya Düzce Günleri, dördüncü gününde de hızını kesmedi. Anıtpark Meydanı’nda kurulan sahne Karadeniz müziğinin sevilen iki ismi Volkan Arslan ve Bilal Hancı’yı ağırladı.

Yayın: 05 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 05.08.2023 10:00:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Şarkılar bir ağızdan söylendi
Akşam saatlerinde alanı dolduran Düzceliler ilk olarak sahne alan Karadeniz müziğinin sevilen sesi Volkan Arslan’nın yöresel türküleri ile coştu. Karadeniz türküleri, kemençe ve tulum taksimleri ile başlayan gece farklı yörelerden türkülerle devam etti. Düzceliler eğlenceli anlar yaşarken Volkan Arslan’nın sahne performansı büyük beğeni aldı.
Volkan Arslan’ın ardından sahne alan son günlerin sevilen ismi şarkıcı ve fenomen Bilal Hancı, birbirinden güzel şarkıları hayranları ile birlikte söyledi. Şarkı arasında Düzce’de olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Hancı çok heyecanlı ve mutlu olduğunu söyledi.
Konser sonrasında Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kocaman sanatçılara plaket ve çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.