KAYNAŞLI NOKTASINDA 158 SÜRÜCÜYE KISA FİLM İZLETİLDİ

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından Cumhuriyetin‘’100. Yılı Kutlamaları’’ kapsamında kaynaşlı uygulama noktasında program yapıldı.

Yayın: 12 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 12.10.2023 17:09:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

Kaynaşlı uygulama noktasında oluşturulan "Yaşam Tüneli" eğitim çadırımızda sürücüler üzerinde yapılan emniyet  kemerinin önemi, kazaların oluşmasında aşırı hız ve dikkatsiz araç kullanımı hakkında sürücülere kısa film izletildi.  www.yuzuncuyil.gov.tr adresi içerisinde bulunan 100. Yıl Marşı, 100. Yılında Yeşil Vatan, 100. Yılında Eğitim ve Öğretim, 100. Yılında Enerji, Haberleşme, Teknoloji, Kadın Hakları, Sağlık ve Yerli Teknoloji ve Savunma gibi konularında kısa filmler sürücüler ile buluşturdu. Kaynaşlı denetim noktasında 158 sürücü bu etkinliğe katıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet turkce altyazili porno vaporesso