Sayın Valimiz Cevdet ATAY’ ın Veda Mesajı

Şırnak İlimize atanmam nedeniyle üç yıl iki ay hizmet etme onuruna kavuştuğum ve asla unutamayacağım dostluk ve anılar edindiğim siz değerli hemşehrilerimin arasından 15 Ağustos 2023 tarihi itibariyle ayrılıyorum.

Yayın: 15 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 15.08.2023 10:23:00
Editör - SILA ÇALIŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Düzce İlimizin güzel insanlarına hizmet etmek gerek şahsım gerekse ailem ve evlatlarım için mutluluk ve gurur kaynağı olmuştur.
 
Öncelikle tüm Düzceli kardeşlerimden helallik ve dua diliyorum.
 
Yaklaşık 3 yıllık süre içerisinde İlimiz Düzce'nin, başta ekonomik, sosyal ve kültürel olmak üzere her alanda gelişmesi için mesai mefhumu gözetmeden çalışmaya gayret ettik.
 
Eğitim, sağlık, tarım, ulaştırma ve benzeri birçok alanda önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Bu süre zarfında; kadim kentimizin ekonomiden ve turizmden hak ettiği payı alabilmesi ve istihdamın arttırılması adına, sektör temsilcileri ve paydaşlarımızla yoğun çabalarımız ve çalışmalarımız oldu. Gök kubbede hoş bir sada bırakabilmişsek bu da tek sermayemizdir.
 
Kamu hizmetlerini sunarken insan odaklı hizmet anlayışına, toplumun bütün kesimlerini kucaklamaya, kahraman şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz başta olmak üzere yetimlere, öksüzlere ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza devletimizin vefa, şefkat ve merhamet yüzünü göstermenin gayret ve çabası içinde olduk. Milli bir görev anlayışı içerisinde hizmet etmeye çalıştık. Çalışma dönemimizde birbirimizi yanlış anladığımız, istemeden de olsa kalp kırdığımız olmuş ise de bu yüce gönüllü insanlardan affımızı dileriz.
 
İlk günden itibaren bizleri bağrına basan, sevgisini her vesile ile gösteren, bizlere gönüllerini açan ve hizmetkârları olma mutluluğunu yaşatan, her türlü hizmetin en iyisine ve en güzeline layık kadirşinas Düzce’ li hemşerilerime, birlikte çalışmaktan gurur duyduğum tüm mesai arkadaşlarıma, meslek kuruluşlarımızın ve basınımızın çok değerli temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarının değerli mensuplarına, sevgili muhtarlarımıza, ilgi ve desteklerini her zaman gördüğümüz tüm Milletvekillerimize arzı veda ediyor, her yönüyle seçkin ve özel bir yere sahip Düzce ilimizde görev yapmış olmanın onuruyla tüm hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.