Entegre hastaneleri güçlendiriliyor

Düzce’nin Çilimli ilçesinde 2021 yılında kurulan 20 bin’e yakın insana hizmet veren Entegre Devlet Hastanesine ilk kez dahiliye uzmanı atandı.

Yayın: 10 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 10.08.2023 12:04:00
Editör - SILA ÇALIŞ
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Düzce’nin ilçelerinde bulunan entegre hastaneler güçlendirilmeye devam ediyor. 2021 yılında Çilimli ilçesinde kurulan Entegre Devlet Hastanesi yılın ilk 7 ayında 16 bini acil olmak üzere toplam 85 bin kişiye şifa oldu. 8 Aile hekimi, 3 Acil hekimi ve 1 aile hekimi uzmanı olan Çilimli Entegre Devlet Hastanesi’nin kadrosu da güçlendiriliyor. Çilimli ilçesine dahiliye uzmanı da atandı.
Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz “2021 yılında açılışını gerçekleştirdiğimiz ilçe Entegre Devlet Hastanemize yeni uzman doktor ataması yapıldı. Dahiliye Uzmanı Dr. Sevgi Ayhan’ın ilçemize ataması yapılmış olup, ilçe hastanemizde görevine başlamıştır. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı hizmetleri olsun inşallah” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet turkce altyazili porno vaporesso