DÜZCELİ OYUNCU GALATASARAY'IN GELECEĞİN İLK 11’NDE YER ALIYOR

Galatasaray U-19 takımında görev alan Düzceli Ali Turap Bülbül şimdiden sarı kırmızılı taraftarların sevgilisi oldu. Gelecek vaat eden genç yetenek Sacha Boey’in takımdan ayrılmasının ardından Galatasaray’ın yeni sağ beki olmasına kesin gözüyle bakılıyor

Yayın: 23 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 23.10.2023 15:56:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Sporx  haber sitesinde Galatasaray’ın gelecek vaat eden 11’nde Düzceli Ali Turap Bülbül’de yer alıyor. İşte sporx’in yaptığı o on bir; Jankat Yılmaz, ALİ TURAP BÜLBÜL, Emin Bayram, Metehan Baltacı, Caner Doğan, Efe Akman, Özgür Baran Aksaka, Hamza Akman, Yunus Akgün, Baran Demiroğlu, Beknaz Almazbekov.

GALATASARAYLI TARAFTARLAR OYNAMASINI İSTİYOR
Ekşi sözlük’te genç oyuncu için birçok iyi yorum bulunuyor. Taraftarların ilk 11’e yerleştirilmesini istedikleri oyuncu Sacha Boey’in ayrılmasının ardından ilk 11’in değişmez ismi olacak gibi duruyor.
ALİ TURAP BÜLBÜL KİMDİR?
Ali Turap Bülbül, 25 Ocak 2005 tarihinde  Düzce'de dünyaya geldi.  2023 itibariyle 18 yaşındadır. Mevkisi sağ bek olan Ali Turap, Galatasaray U-17 takımında forma giyiyor. Aynı zamanda  Türkiye U-17 Milli Takımı'nda da oynuyor. 1,79 metre boyundaki Bülbül, sağ ayağını kullanıyor.
KARİYERİ 
Ali Turap Bülbül, 2016 yılında Galatasaray'ın düzenlediği seçmelerde başarılı olarak takımın altyapısına girmeye hak kazandı.
11 yaşında Sarı-Kırmızı ekipten içeri giren Bülbül, futbola dair ilk temel bilgilerini de bu ekipte edindi. Kulübün çeşitli yaş kategorilerinde oynadıktan sonra Ağustos 2020'de U-16'ya, Temmuz 2021'de de U-17'ye yükseltildi. 2021-2022 sezonunu U-17 takımıyla geçiren Bülbül, aynı zamanda Türkiye Erkek Milli Futbol Takımı'nın da alt yaşlarında forma giydi.  Mayıs 2019'da Türkiye U-14, Kasım 2019'da U-15'te oynadı. Ağustos 2021'de de U-17 takımına çıktı. Türkiye U-17 Milli Takımıyla 21 maça çıkan Ali Turap Bülbül, ilk gol sevincini Danimarka karşısında yaşadı. Okan Buruk'un teknik direktörlük görevine gelmesiyle beraber A Takımın Avusturya kampına çağrılan genç sağ bek, Sturm Graz ve Mol Fehervar maçlarında oynadı. İki maça da sonradan giren oyuncu, Graz maçının 69'uncu dakikasında Omar'ın yerine girip 21 dakika sahada kaldı. Mol Fehervar müsabakasının ikinci yarısında Barış Alper Yılmaz'la değişti. Mol'e karşı 45 dakika forma şansı buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.