Bacağı demire saplanan çocuğu itfaiye ekipleri kurtardı

Düzce’de bahçede oyun oynayan çocuğun bacağına demir saplandı. İtfaiye ekiplerinin çabası sonucu bacağına demir saplanan çocuk kurtarıldı.

Yayın: 20 Ağustos 2023 - Pazar - Güncelleme: 20.08.2023 16:55:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Olay Düzce’nin Cumayeri ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre fındık toplamak için Şırnak’tan Subaşı köyüne gelen ailenin çocukları bahçede oyun oynamaya başladı. Bu esnada Ş.T.(8), bahçede bulunan demir çubuğa bacağını sapladı. Bağırma seslerine gelen ev ahalisi minik çocuğu kurtarması için sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Bölgede demir çubuk ile kesilerek 8 yaşındaki çocuk demirle birlikte hastaneye kaldırıldı. Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri Düzce Üniversitesi Acil Servisi’nde operasyon gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar ile birlikte bacağa saplanan demir bulunduğu yerden çıkartılmasının ardından 8 yaşındaki çocuk ameliyata alındı.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.