Çalışanlar yaz şöleninde buluştu

Düzce’nin köklü firmalarından birisi olan Delta Alfa Çorap Fabrikası, 13. Yaz şölenini gerçekleştirdi. Şölende çeşitli aktivitelerin yanı sıra barbekü partisi de düzenlendi.

Yayın: 08 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 08.08.2023 17:24:00
Editör - SILA ÇALIŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Düzce’de istihdama en fazla katkı sağlayan firmalar arasında yer alan Delta Alfa Çorap Fabrikası, işçilerinin birlik ve beraberliğini güçlendirmek amacı ile yaz şenliği düzenlendi. 13. kez düzenlenen şenlikte işçiler birbirleri ile vakit geçirdi. Ailelerin de katıldığı etkinliklerde çocuklar için oyun alanları oluşturulurken, barbekü partisi de düzenlendi.
Delta Alfa Çorap ve Tekstil Fabrikası İnsan Kaynakları Uzmanı Merve Aktaş, “Delta Alfa olarak biz çalışan motivasyonuna çok fazla önem veriyoruz. Birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğine inanıyoruz. Bu yılda 13. yaz şölenimizi gerçekleştirdik. Çalışanlarımız ve birinci derecede ailelerinin katılımı ile çeşitli aktiviteler ve barbekü partisi gerçekleştirdik. İlgi çok yoğun. İşçilerimiz her zaman bizim yanımızda olup destek veriyorlar. Hem aileleri ile hem kendileri tüm etkinliklerimize büyük ilgi gösteriyorlar” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet