YERLER DEĞİŞTİ ARAÇLAR KALDIRIMDA, YAYALAR YOLDA

Düzce'nin en işlek caddesinde yükleme yapan kamyonun kaldırımı kapatması tepkilere neden oldu. Yayaların geçişine engel olan araçlar yüzünden vatandaşlar araçların yoğun kullandığı yoldan geçmek zorunda kalıyorlar

Yayın: 05 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 05.09.2023 16:28:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Düzce 'nin en işlek caddelerinden birisi olan Eski Bolu Caddesinde hizmet veren Tarım Kredi Kooparatifine ait alışveriş merkezinin önünde mal indirmek maksadıyla kaldırıma çekilen büyük kamyon vatandaşların tepkisine neden oldu. Araç trafiğinin ve yaya trafiğinin en yoğun olduğu saatlerde bu tür yüklemenin yapılması ve kaldırımın yayaların kullanımına kapanmasına yol açtı. Kaldırımdan yürüyen vatanşlaların bu noktaya geldiklerinde yola inerek geçmeleri ve olası bir kazaya davet çıkartmakta. Düzce'nin en işlek caddesinde böyle bir sorumsuzluğun yaşanması ve uzun süre orda kalan araca hiçbir yetkili kişinin müdahale etmemesi şaşkınlığa neden oldu. Vatandaşların Düzce'de yaşana bu soruna bir çözüm bulunamadığını ve çeşitli yerlerde aynı tabloların yaşandığını belirtti. Bu konuda yetkililerin bir önlem almasını istediklerini belirten vatandaşlar yaşacak bir kazanın önüne geçilmesini istediler.
 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet