Egzoza sıkışan kedi kurtarıldı

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, park halindeki bir otomobilin egzozuna sıkışan kediyi kurtardı. Dakikalar süren çalışma sonucu yavru kedi kurtarılırken, itfaiye ekiplerinin çalışması ise kameralara yansıdı.

Yayın: 29 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 29.08.2023 13:55:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, vatandaşların can ve mal güvenliklerini korumak adına görev ifa etmesinin yanında can dostların ihtiyaç duyduğu anlarda da yanlarında olmayı sürdürüyor. Aziziye Mahallesi eski hastane otoparkında aracını çalıştırmak isteyen vatandaşın aracını çalıştıramaması ve sesler gelmesi üzerine aracın egzoz kısmında kedi olduğunu fark etti. Yaklaşık 6 saat uğraşmasına rağmen kediyi yerinden çıkartamayan vatandaş ihbarda bulundu. Bölgeye Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaptıkları çalışmayla dakikalar içerisinde yavru kediyi sağlıklı şekilde egzozdan çıkardı.
Korku dolu anlarla kurtarılmayı bekleyen yavru kedi daha sonra gerekli sağlık kontrollerinin yapılması için Veteriner İşleri Müdürlüğüne teslim edildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet turkce altyazili porno vaporesso