BAŞKAN ÖZLÜ, LİSELİLERLE BİRARAYA GELDİ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Cumhuriyet Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğine katılarak liseli gençlerle bir araya geldi.

Yayın: 11 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 11.10.2023 17:36:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Kariyer Günleri etkinliği çerçevesinde okul ziyaretleri gerçekleştirmeye, tecrübelerini aktarmaya devam ediyor.Öğrencilerin daha sağlıklı ve kaliteli ortamlarda eğitim görebilmeleri, ayrıca eğitimlerini destekleyici çalışma ortamlarını oluşturma noktasında önemli bir misyonun başarılı şekilde hayata geçirilmesini sağlayan Başkan Özlü, her yaştan
öğrencilerle bir araya gelmeyi sürdürüyor. Bu doğrultuda Cumhuriyet Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen ‘Kariyer Günleri’ etkinliğine katılım sağlayan Başkan Özlü, okul yöneticileri, eğitimci ve öğrencilerle bir araya geldi. Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşi etkinliğinde buluştu. Kısa anekdotlarla hayatından kesitleri paylaşan ve öğrencilik dönemlerinden başlayarak, bugün geldiği noktayı öğrencilerle paylaşan Başkan Dr. Faruk Özlü, çalışmanın en önemli argümanı olduğunu, geleceğin Türkiye’si noktasında çok çalışmanın büyük önem taşıdığından bahsetti. ‘Her ne iş yaparsanız yapın, en iyisi olun’ diyerek öğrencilere seslenen Başkan Özlü, başarının sırrının buradan geçtiğini dile getirdi. Söyleşinin sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayan ve isteklerini can kulağı ile dinleyen Başkan Özlü, daha sonra gençlerle voleybol oynayıp hatıra fotoğrafı çektirdi.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.