VEKİL ÖZCAN'IN HASTANE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Muncurlu Ek Binası ve Diş Hastanesinin ardından bugün de Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesini ziyaret ederek yetkililer ve hastalarla sohbet etti.

Yayın: 12 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 12.01.2024 17:01:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

DÜZCE (DMHA) - Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Milletvekili Talih Özcan, İl Başkanı Özcan Dağıstanlı ve Merkez İlçe Başkanı Sinan Doğan ile birlikte Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesini ziyaret ederek hastalar ile sohbet ederek, Başhekim Prof. Dr. Muhammet Ali Kayıkçı’dan hastane hakkında bilgiler aldı. Polikliniklerde sıra bekleyen hastaların bir sıkıntıları olup olmadığını ve isteklerini dinleyen vekil Özcan, bir sıkıntı olduğu zaman kendilerine ulaşmalarını istedi. Hastane ziyareti sırasında yatan hastaları da ziyaret eden Özcan, geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi.  Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Prof.Dr. Muhammet Ali Kayıkçı’yı da makamında ziyaret eden CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan, hastane hakkında vatandaşlardan çok şikayet geldiğini, özellikle çevre iller dahil bir tek Üniversite Hastanesinde hastalardan ücret alındığı şikayetinin çok sık şekilde geldiğini söyleyerek bunun nedenlerini sordu. Bu konuda vekil olarak kendilerinin de yardımcı olacakları bir sorun olup olmadığını soran Özcan, “Bizler Düzce’de sağlık kurumlarında sorunların olmamasını istiyoruz, hastalarımızın çoğunun İzmit’e, Bolu’ya gittiğini duyuyoruz, burada yatağın olmadığını biliyoruz, havalandırma sistemlerinin olmadığı gibi sıkıntıları biliyoruz, bu konularda da çok şikayetler aldık, sizin gelişiniz ile bu sorunların giderileceğine inanıyorum. Bu hastanenin sorunları büyük, Düzce insanı başka illere gitmesin, burada sağlık hizmetleri doğru olsun istiyoruz, Düzce her şeye layık, ne gerekiyorsa gereken her şeyi yapalım istiyoruz, valimiz olsun diğer vekillerimiz olsun tüm sorunları sizlerle beraber çözelim istiyoruz” dedi. Göreve geldiğinden buyana tempoyu arttırdıklarını ve sorunlara bir an önce çözüm bulmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Prof.Dr. Muhammet Ali Kayıkçı, ”Hastanemize 2023 yılında resmi rakamlar ile 700 bin hasta başvurusu olmuş, 65 bin tane çocuk acile hasta gelmiş,  Düzce dışından ise 140 bin hasta başvurmuş, bir yılda 20 bin ameliyat yapmışız, buda ayda 1.500 ameliyat demek. Yoğunluk nedeni ile çoğalan sorunlar için Rektör hocamızla birlikte tempomuzu olabildiğince daha da arttırarak, olabildiğince dış illere sevk yapmamaya çalışarak sorunlara eğiliyoruz. Bize İstanbul’dan, Bursa’dan, Bolu’dan da hasta geliyor, zaman zaman bizlerde gönderiyoruz, ameliyathane, yoğun bakım ve diğer bölümlerin arttırılması konusunda ciddi çalışmalarımız var, yakın zamanda bu konularla ilgili inşaat girişimiz de olacak, halkımızın il dışına gitmeden her sorunun burada çözülmesini istiyoruz, tüm çabamız, emeğimiz bunla ilgili” şeklinde konuştu.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet