DÜZCE ÜNİVERSİTESİ'NE TAZE KAN

Düzce Üniversitesi'nde sürpriz bir atama yaşandı. 69 yaşında olan Rektör Yardımcısı Taşkesen'in istifası sonrasında yerine daha genç ve dinamik atamalar yapıldı.

Yayın: 07 Ekim 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 07.10.2023 18:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News
Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir yaptığı çalışmalarla Düzce Üniversitesi'ni geçmişte olan kötü imajını verdiği emeklerle temizlerken yaptığı atamalarla yönetimde genç ve dinamik bir kadro oluşturmayı sürdürüyor. 69 yaşındaki Rektör Yardımcısı Prof Abdullah Taşkesenin istifa etmesinden sonra Rektör yardımcılığına Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr Serkan Torun ve Mühendislik fakültesi elektrik ve elektronik bölümü öğretim üyesi Düzceli Prof.Dr.Ali Öztürk atandı. Yapılan atama ile Düzce Üniversitesi kadrolarında daha genç daha dinamik ve liyakat sahibi yöneticilerin yönetimde olması Düzce Üniversitesi camiası ve Rektör yardımcılığına Düzceli bir yöneticinin getirilmesi Düzce ve üniversite arasında güzel bir köprü oluşturması bakımından Düzce kamuoyu tarafından olumlu karşılandı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet turkce altyazili porno vaporesso