Düzce Üniversitesi’nden Antalya Bilim Festivali’nde Başarılı Tanıtım Faaliyeti

Kepez Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Antalya Bilim Festivali’nde(BİLİMFEST) yerini alan Düzce Üniversitesi, bilimsel çalışmalarını sergileyerek başarılı bir tanıtım faaliyeti gerçekleştirdi.

Yayın: 23 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 23.10.2023 11:17:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

7’den 70’e her yaştan ziyaretçinin katılım sağladığı BİLİMFEST, yerli ve milli araçlardan atölye çalışmalarına, bilimsel gösterilerden yarışmalara kadar birçok organizasyona sahne oldu. Ülkemizin bilim ve teknoloji alanında yaptığı öne çıkan çalışmaları duyurmak amacıyla düzenlenen festivale özellikle çocuklar ve gençlerin ilgisi yoğun oldu.

 

Düzce Üniversitesi de bu prestijli etkinliğe katılarak bilime verdiği önemi bir kez daha göstermiş oldu. Düzce Üniversitesi standı; Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, TUSAŞ Genel Müdür Danışmanı Halil Tokel başta olmak üzere çok sayıda ziyaretçiyi ağırladı.

 

Programda; Düzce Üniversitesi Arıcılık Araştırma, Geliştirme ve Uygulama Merkezi’nin (DAGEM) ürünleri, Tarımsal Atıkların Endüstriye Geri Kazanımı Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin tarımsal atıkların geri dönüşümünden elde ettiği ürünler ve farklı alanlarda Üniversitemizin geliştirdiği katma değerli projeler sergilendi. Ayrıca Düzce Üniversitesi’nin nitelikli akademik bilgi birikimi ve tecrübesiyle ürettiği roketi de ilgi odağı oldu. Düzce Üniversitesi’nin alanda yaptığı deneysel çalışmalar da çocuklar ve gençler tarafından yoğun ilgi gördü.

 

Antalya Bilim Festivali’nde, Düzce Üniversitesi’nin; TEKNOFEST birincilikleri, Times Higher Education'ın yaptığı sıralamalardaki üstün başarıları, kampüs imkanları ziyaretçilerle paylaşılarak, yeni nesil ve tercih edilen bir üniversite olduğu vurgulandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet turkce altyazili porno vaporesso