GECE GÜNDÜZ DEMEDEN SAHADA ÇALIŞTILAR

Sel felaketinde yaraların bir an önce silinmesi için gecesini gündüzüne katarak çalışmalar yapan AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, AK Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Mehmet Gül, Düzce İl Meclis Başkanı Fazlı Koç vatandaşlardan taktir topladı.

Yayın: 11 Ağustos 2023 - Cuma - Güncelleme: 11.08.2023 12:31:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Düzce'de yaşanan sel felaketinde bir an olsun sahadan ayrılmayan ve vatandaşın yanında olan AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Gül ve Düzce İl Genel Meclis Başkanı Fazli Koç yaraların bir an önce sarılması için faaliyetlerde bulundular. Yaşanan sel felaketinde Düzce'nin her yerinde çalışmalar yürütürken vatandaşların sorunlarını sıkıntılarını gidermek için ellerinden geleni yapmaya çalıştılar. Bir an olsun selin yaşandığı bölgeden ayrılmazlarken gece gündüz demeden sürekli sahada kalarak bu felaketin biran önce izlerinin silinmesi için çaba sarf etmeleri vatandaşlar tarafından taktir topladı.Yaşanan sel felaketinde il dışında bulunan AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, programının bitmesi sonucunda selin yaşandığı bölgelerde incelemeler yaptı. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Şengüloğlu, çalışmaların kısa sürede bitmesi için girişimlerde bulundu. Düzce'ye büyük zararlar veren sel felaketi sonrası daha hızlı bir şekilde bu izlerin ortadan kalkması için  Düzceli vatandaşların yanında olduklarını herzaman gösterirken yaptıkları çalışmaları Düzce'nin yararına ve Düzce'yi daha yaşanabilir sosyal kültürel anlamda gelişen bir şehre çevirmek amacıyla sürekli çalışan bir teşkilat anlayışını Düzce'ye kazandırılmış oldu. Sürekli koordineli bir şekilde çalışmalar yürüten AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, AK Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Mehmet Gül, Düzce İl Meclis Başkanı Fazlı Koç tek hedefin Düzce'nin refahı ve daha iyi bir konuma gelmesi olduğunu yaptıkları çalışmalarla göstermiş oldular.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.