KAÇAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ KISKIVRAK YAKALANDI

Düzce’de sabah saatlerinden bu yana polisin dur ihtarına uymayarak kaçan ve iki maddi hasarlı kazaya neden olan motosiklet sürücüsü akşam saatlerinde polis ekipleri ile yaşadığı kovalamaca sonrası kıskıvrak yakalandı.

Yayın: 10 Eylül 2023 - Pazar - Güncelleme: 10.09.2023 23:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Olay Atatürk Bulvarı Rasim Betir Paşa Bulvarı girişinde meydana geldi. Polis ekipleri sabah saatlerinde yaptıkları 4 değişik uygulamada plakasız olarak trafikte ilerleyen motosiklet sürücüsüne dur ihtarında bulundu. Ancak polisten kaçan ve gün içinde iki maddi hasarlı kazaya neden olan motosiklet sürücüsü 21.00 sıralarında tekrar şehir merkezinde görüldü. Polisin dur ihtarına yeniden uymayan ve kaçmaya başlayan sürücü Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi Motosikletli polis ekipleri tarafından takibe alındı. Değişik mahallelere girerek yaklaşık 10 kilometre kaçan motosiklet sürücüsü Atatürk Bulvarı üzerinde kıskıvrak yakalandı. Yapılan sorgusunda Muhammet Sinan Yılmaz olduğu anlaşılan sürücüye değişik maddelerden 35 bin lira para cezası uygulanırken ehliyetine süresiz el konuldu. Ayrıca şahıs göz altına alınarak polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri kaçan motosiklet sürücüsüne tepki göstererek “Neden kaçıyorsun? Milletin çoluk çocuğu var. Trafiği tehlikeye atıyorsun” diye serzenişte bulundular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet turkce altyazili porno vaporesso