MİLLET KİMİ İSTERSE ONU ADAY YAPARIZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ‘Şehir Destek Programları’ kapsamında Düzce’ye geldi.

Yayın: 21 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 21.08.2023 17:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere yönelik de mesajlar veren Yılmaz, “Partimizin üst kademesi değerlendirme yapacaktır. Ancak biz milletin gönlüne kim girdiyse onunla yola devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Genel Merkezi 31 Mart 2024 yılında yapılacak yerel seçimler öncesi hazırlıklarına başladı. Bu kapsamda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, başkan yardımcısı Ali İnci ile birlikte il il gezerek yapılan çalışmaları, eksiklikleri ve belediye başkanlarının halktaki karşılığı konusunda bilgiler alarak fikir sahibi olmaya çalışıyor.

‘Şehir Destek Programı’ adı altında düzenlenen ziyaretler çerçevesinde Düzce’ye gelen Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti il binasında basın açıklaması yaparak hem çalışmalar hakkında bilgiler verdi hem de muhalefet partilerine göndermede bulundu.

MİLLET KİMİ İSTERSE ONU ADAY YAPARIZ

31 Mart Yerel seçimlerinde aday belirleme konusunda titiz davranacaklarını ve milletin gönlünde yer eden kişilerle yola devam edeceklerini ifade eden Yılmaz, “Bizim adayımız kim biliyor musunuz? Millet kimi istiyorsa biz onu aday yaparız. Bizim adayımız milletimizin adayı olacak. Tatbikî parti üst kademesi değerlendirme yapacak ama millet kimi istiyor sorusuna cevap bulacağız. Bizim partimize hizmet edecek kişileri milletin fikirlerini alarak belirleriz. Biz milletin istediği, milletin kalbinde yer etmiş insanları aday yapacağız” dedi.

YEREL YÖNETİMLERİMİZİN HİZMETLERİNİ DEĞERLENDİRECEĞİZ

Düzce’ye yerel yönetimlerin hizmetlerini değerlendirmek için geldiklerini söyleyen Başkan Yılmaz “Düzce’mizdeki yerel yönetim hizmetlerini yerinde görmek, belediye başkanımızın yaptığı hizmetlerle ilgili sürekli istişare içindeyiz. Belediye başkanımıza destek vermek için geldik. Biz buna şehir destek programları diyoruz. Kısa ve öz çalışmalar yaparak, belediye hizmetlerini yerinde görüyor, eksikler varsa gidermeye çalışıyoruz. Bazı projelerden feyz alıyoruz ve başka illerde uyguluyoruz. Gerek merkezi hükümetin gerek yerel yönetimlerimizin hizmetlerini değerlendireceğiz. Belediye başkanımıza ileteceğiz. Güzel şeyler yapılıyor, semt gençlik merkezleri, modern sanayi sitesi, Düzce spor merkezi, kadın sosyal eğitim merkezi, orman park, trafik eğitim parkuru, bilim merkezi gibi başkanımızın çabaları var” ifadelerini kullandı.

ÖNCELİKLE GÖNÜLLERİ KAZANMAMIZ GEREKİYOR

Yılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı; “Yerel yönetimlerde hizmetten öte bir takım noktalara evirilmeye başladık. Hizmet odalı belediyecilik yapma anlayışımızı sosyal belediyecilik diye bir formata oturttuk. Şehirlerde merkezi hükümetin yapamadığı bazı şeyler var. Yatırım, güvenlik gibi konularda hükümet gerekeni yapıyor. Ancak evde bakıma muhtaç bir amcamızın derdine koşmakta zorlanıyor. Sosyal belediyecilik de yapsak, torunlarının yapmadığını da yapsak insanların gönlünü kazanmamız lazım dedik. Öncelikle insan gönlünü kazanmamız gerekiyor.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet turkce altyazili porno vaporesso