10 lira vermediler 423 lira ceza ödediler

10 lira vermediler 423 lira ceza ödediler

Yayın: 10 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 10.03.2023 15:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kent merkezinin belirli noktalarında polis ekipleriyle kaldırım işgaline yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimde 10 TL park ücreti vermeyen sürücüler 423 TL cezai işlem uygulandı.
Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, özellikle şehir merkezindeki cadde ve sokaklarda vatandaşların kullanım alanı olan kaldırımlara araç çekerek işgal edenlere sürücülere geçit vermiyor. Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte gerçekleştirdiği denetimlerde gerek kaldırım gerekse de yol işgaline karşı araç sahiplerine uyarılarda bulunurken, yayaların güvenliklerini tehlikeye düşüren araçlara ceza işleminde bulundu.
Denetimlerde 26 araca 11 bin TL para cezası uygulayan ekipler, denetimlerin periyotlar halinde sürdürüleceğini, bu bakımdan sürücülerin duyarlı şekilde hareket ederek kaldırımlara park etmemelerini istediklerini bildirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.