Niran Ünsal, Düzceliler ile buluştu

Düzce Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Dünya Düzce Günleri’ üçüncü gününde pop müziğinin güçlü sesi Niran Ünsal konser verdi. Ünsal, seslendirdiği hareketli ve slow parçalarla Düzcelileri mest etti.

Yayın: 04 Ağustos 2023 - Cuma - Güncelleme: 04.08.2023 03:46:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Düzce Belediyesinin şehrin tanıtımına katkı sağlamak adına 1-8 Ağustos tarihleri arasında düzenlediği ‘Dünya Düzce Günleri’ 7’den 70’e Düzcelilere hitap eden etkinlikleriyle tüm hızıyla devam ediyor. Üçüncü günün gündüz bölümünde sportif aktivitelerin yanı sıra miniklere yönelik etkinliklerle başladı.
Akşam bölümünde ilk olarak, ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ programında söylediği parça ile hatırı sayılır bir üne kavuşan Bilal Göregen sahne aldı. Sosyal medya üzerinde yayınladığı şarkı yorumları içeren videolarla dünya genelinde üne kavuşan Göregen, seslendirdiği ve yorumladığı parçalarla Anıtpark Meydanı'nı dolduran binlerce Düzceliye keyifli anlar yaşattı.
Göregen’in ardından, çıkardığı albümler ve besteleri ile 90'lı yıllara damga vurarak üne kavuşan pop müziğinin güçlü sesi Niran Ünsal coşkulu alkışlar eşliğinde sahneye çıktı. Düzcelilerle buluşan Ünsal, "Aklım Hep Sende, Beyaz Sevda, Göçebe" gibi bilinen şarkılarını katılımcılarla birlikte söylerken hareketli parçaları ile izleyenlere seyir zevki yüksek bir gece yaşattı.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.