Meclis Başkanı Tanju Acar’dan gençlere destek

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Tanju Acar, Gençbizz Lise Girişimcilik Projesi ile okullarında deri ürün imalatı yapmak için şirket kuran gençlere destek oldu.

Yayın: 01 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 01.05.2023 12:52:00
Editör - SILA ÇALIŞ
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Düzce Mehmet Akif İnan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile Gençbizz Lise Girişimcilik Projesi çerçevesinde okullarında deri ürün imalatı ve satışı yapmak için Ferma şirketini kurdular. Kurulan şirketin Genel Müdürü 10. Sınıf öğrencisi Ayşe Ceren Doğan ve şirketin diğer çalışanları Erva Betül Akpınar, Alanur Günden, Esma Poyraz, Düzce Ticaret ve Sanayi odası Meclis Başkanı Tanju Acar’a projeyi anlatarak destek istediler. Meclis Başkanı Tanju Acar’ın destek ve yönlendirmesiyle Düzce Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren deri fabrikası ziyaret edildi. Fabrika Genel Müdürü Caner Aypar, öğrencilerin girişimini destekleyeceğini belirterek, gençlere başarılar diledi ve bilgiler verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet