SUÇ MAKİNASI POLİS EKİPLERİNDEN KAÇAMADI

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphelendikleri bir şahıs üzerinde yaptıkları kaba üst aramasında yasadışı bir çok malzeme ele geçirdi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Yayın: 03 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 03.08.2023 16:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin rutin yaptıkları devriye hizmeti sırasında hareketlerinden şüphelendikleri L.D.isimli şahsı durdurdu. Yapılan kaba üst aramasında şahıs üzerinden tahminen 15 gram metanfetamin,tahminen 20 gram Esrar uyuşturucu maddesi ele geçirdi. Şahsın üzerinde kurusıkı tabancadan çevrilen ruhsatsız silahte yapılan kontrollerde bulundu. L.D. isimli şahsın yapılan GBT sorgusunda kasten yaralanma suçundan aranması olduğu ortaya çıktı. Polis ekipleri tarafından göz altına alınan şahıs polis merkezine götürüldü. Polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.  

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet