ADAY FARUK ÖZLÜ MÜ ?

Düzce Analiz Gazetesi'nin haberine göre, Düzce Belediye Başkanlığı koltuğunda beş yıldır başarılı bir şekilde görev yapan Dr. Faruk Özlü ile yola devam etme kararı alındı.

Yayın: 30 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 30.08.2023 16:23:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Düzce'de belediye başkanlığı görevine devam etme kararı, Özlü'nün kentleşme ve altyapı alanında sağladığı başarılar üzerine temellendiriliyor. Özlü, göreve başladığı günden bu yana, kentin modernizasyonuna yönelik önemli projeleri hayata geçirmesi ve çevre düzenlemeleri konusundaki hassasiyetiyle öne çıktı. Bu süreçte Dr. Faruk Özlü'nün liderliğindeki belediye yönetimi ve sosyal projeler gibi farklı alanlarda önemli çalışmalar gerçekleştirdi.

Başkan Özlü'nün Düzce Belediye Başkanlığı görevine devam kararıyla, kentin kalkınma ve dönüşüm süreçlerine ivme kazandırması bekleniyor. Yeni dönemde altyapı, ulaşım ve çevre projeleri gibi alanlarda yapılacak çalışmalarla Düzce'nin geleceğine değer katmaya devam edeceği vurgulandı.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet