DÜZCE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİSİNİN YANINDA OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ

Düzce Üniversitesi'nin başarılarına başarı katarken yakın çevredeki üniversitelerden daha fazla imkan sunması ile öğrencilerin daha fazla Düzce Üniversitesi'ni tercih edilmesine yol açıyor.

Yayın: 03 Eylül 2023 - Pazar - Güncelleme: 03.09.2023 19:30:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Düzce Üniversitesi'ne 2022 yılında Rektör olarak atanan Prof. Dr. Nedim SÖZBİR yaptığı çalışmalar ile Düzce Üniversitesi'nin önde gelen üniversiteler arasına girmesini sağladı. Rektör Sözbir'in ve ekibinin yaptığı çalışmalar Düzce Üniversitesi'nin isminin daha fazla duyulmasını ve bir çok kesim tarafından taktir görmesine yol açtı. Başarılarına başarı katarak ilerleyen Düzce Üniversitesi her zaman öğrenci odaklı çalışarak eğitim kalitesinin en üst seviyede öğrencilerine sunarak, aldığı başarılar ile bunu göstermiş oldu. Düzce'nin çevresinde bulunan şehirlerde eğitim vermekte olan üniversitelerin önüne geçecek bir hamle ile bunu bir kez daha gösterdi. Rektör Sözbir'in yaptığı son çalışma ile çevre illerde bulunan ve yabancı uyruklu öğrencileri maddiyat olarak zorlayan harç konusunda bir başarılı çalışmaya daha imza attı. Rektör Sözbir öncülüğünde Düzce Üniversitesi'nin yaptığı çalışmalar neticesinde Sakarya, Kocaeli,Bolu illerinde bulunan üniversitelerden daha  düşük bir harç ile öğrencilerin yanında olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Düzce Üniversitesi'ne başvuran öğrencilere hem daha iyi ve kaliteli bir eğitimi sunmuş oluyor hem de öğrencileri maddiyat açısından rahatlatmış oluyor. En yüksek harç maliyetinin olduğu TIP Fakültesi yıllık harç ücretleri Sakarya Üniversitesi'nde 200 Bin TL, Kocaeli Üniversitesi'nde 150 Bin TL, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde 130 Bin TL iken Düzce Üniversitesi 124 Bin TL olarak belirledi.  Rektör Sözbir öncülüğünde yapılan bu tür çalışmalar neticesinde sadece fiyat olarak imkan sağlamıyor bunun yanında öğrencilerin başarılı olması dahilinde öğrencilere harç konusunda indirim yapılcak bir çalışmanında yürütüldüğü ve öğrencilerin bu konuda memnun olacakları ön görülmektedir.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet