'MAVİ BONCUK' İLE HÜZÜN VE EĞLENCEYİ BİRARADA YAŞADILAR

Düzce Belediyesi, kültürel ve sanatsal etkinlikleri il genelindeki vatandaşlarla buluşturmaya yönelik çalışamlarına tüm hızıyla devam ediyor.

Yayın: 20 Ağustos 2023 - Pazar - Güncelleme: 20.08.2023 17:06:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bahçeşehir bölgesinde konuşlandırılan Yeşil Vadi etkinlik alanı son olarak bir Yeşilçam klasiği olan 'Mavi Boncuk' filmine ev sahipliği yaptı. 


Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde başlatılan ve sıcak yaz akşamlarının vaz geçilmezi haline gelen açık hava sinema gösterileri, birbirinden güzel ve eşsiz klasikleri vatandaşlarla buluşturmayı sürdürüyor.


Bahçeşehir bölgesinde bulunan Yeşil Vadi etkinlik alanının ev sahipliğinde düzenlenen sinema gösterimlerinde son olarak,  Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği aynı zamanda Zeki Alasya ve Sadık Şendil ile birlikte senaryosunu yazdığı, başrollerinde Emel Sayın, Tarık Akan, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Halit Akçatepe, Münir Özkul, Kemal Sunal, Adile Naşit ve Perran Kutman'ın oynadığı klasikler arasına giren 'Mavi Boncuk' isimli Türk komedi filmi gösterildi.


Kadını erkeği, genci yaşlısıyla alanı dolduran yüzlerce Düzceli vatandaş, kah güldüren kah hüzünlendiren filmle keyifli bir akşam yaşadı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.