Uyuşturucu ticaretine geçit yok

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen uyuşturucu satıcılarına yönelik iki ayrı operasyonda gözaltına alınan 2 uyuşturucu satıcısı tutuklanırken 2 kişi adli kontrol şartı ile serbest kaldı. Operasyonda para ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yayın: 26 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 26.08.2023 18:48:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhuriyet Başsavcılığınca Uyuşturucu Madde Ticareti yapma suçu dahilinde yürütülen soruşturmada iki ayrı operasyon düzenlendi.
Düzce Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü Ekipleri tarafından Şehit Murat Demir Mahallesi 325. sokak yapılan çalışmalarda çeşitli suç kayıtları bulunan G.M.(41) ve A.D.(29) isimli şahıslara ait günü birlik evlerde 83 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai), 66 gram metamfetamin, 5 gram esrar ve uyuşturucu madde paketlemek için kullanılan 8 parça malzeme ele geçirildi.
İkinci operasyonda ise günü birlik evlere yönelik yapılan uygulamalarda 10 gram ağırlığında metamfetamin madde olarak değerlendirilen uyuşturucu madde, 1 adet hassas terazi ile toplam 14 bin TL nakit para ele geçirildi. Çeşitli suç kayıtları bulunan şüpheli Y.A.Ö. ve H.K. yakalandı.
Her iki operasyonda gözaltına alınan G.M. ve H.K. tutuklanırken, A.D. ile Y.A.Ö. adli kontrol şartı ile serbest kaldılar.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet turkce altyazili porno vaporesso