Turnuva başvuruları başladı

Dünya Düzce Günleri farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak. Spor dallarında düzenlenecek müsabakalar için takımını kuranlar 28 Temmuz’a kadar başvuru yapabilecek.

Yayın: 21 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 21.07.2023 17:01:00
Editör - SILA ÇALIŞ
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Düzce Belediyesi, Dünya Düzce Günleri hazırlıklarını sürdürüyor. Konser serisinin açıklanmasının ardından 8 gün sürecek festivalde gündüz etkinlikleri de netleşmeye başladı. Gençlerin spor yönelmesi ve teşvik edilmesi konusunda organizasyonlar düzenleyen Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Anıtpark Meydanı’nda hazırlanacak spor alanlarında turnuva düzenleyecek.
Futbol (4x4), Basketbol (3x3), Voleybol (2x2), Oryantiring, Badminton, VR, Taç Tenis, Cornhole ve Bocce branşlarında düzenlenecek turnuvaya katılmak isteyenler takımlarını kurarak 28 Temmuz tarihine kadar Düzce Belediyesi internet sitesinden başvuruda bulunabilecek. Ödüllü turnuva sonunda dereceye girenlere akıllı saat, bluetooth kulaklık ve ses bombası hediye edilecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet turkce altyazili porno vaporesso