Öğrencilere Kampüsü Verimli ve Aktif Kullanma Yolları Anlatıldı

Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi’nin düzenlediği, “Düzce Üniversitesi Kampüste Sosyal Yaşam” adlı söyleşi; @duzceuniversite instagram sayfasından canlı olarak gerçekleştirildi.

Yayın: 11 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 11.10.2023 17:07:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Moderatörlüğünü Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi Öğr. Gör. Zeynep Kömür’ün üstlendiği bilgilendirme etkinliğinde; Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Tahir Güney öğrencilerin kampüste işlerini kolaylaştıracak konular hakkında detaylı bilgiler paylaştı. Her yıl öğrenciler için ilkyardım, işaret dili, gitar, İngilizce ve bilgisayar gibi birçok alanda ücretsiz
kurslar düzenlediklerini söyleyerek sözlerine başlayan Güney; öğrencilere, ders programlarına uygun şekilde kısmi zamanlı çalışma imkânı sunduklarını da dile getirdi. Ayrıca; sosyal ihtiyaçlar, ders çalışma alanları, öğrencilere sunulan destekler, öğrenci toplulukları, yarışmalar ve öğrencilerin faydalanabilecekleri rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetlerinden bahsetti. Merkez Futbol sahası, yüzme havuzu, tenis kortları, kapalı halı saha, fitness salonu ve voleybol- basketbol sahaları gibi üniversitenin öğrencilere sunduğu spor tesisleri hakkında da öğrencileri bilgilendiren Tahir Güney; yemek bursu, Kızılay butik yardımı gibi öğrencilere verilen destekler
hakkında detaylı bilgiler aktardı. Düzce Üniversitesi olanaklarının oldukça iyi olduğunu vurgulayan Güney, Üniversite yerleşkesinin; eğitim, araştırma ve geliştirme çalışmalarının yanında; sosyal, kültürel ve spor alanında da bir öğrencinin ihtiyaç duyabileceği her türlü aktiviteye cevap verebilecek nitelikli donanıma sahip olduğunu vurguladı. Program öğrencilerden gelen soruların cevaplandırılması ile son buldu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet turkce altyazili porno vaporesso