SOBE SAHNE'DE UNUTULMAZ BİR GECE

Sobe Sahne'de Sevgim Yılmaz eşliğinde unutulmaz bir gece yaşandı. Sevilen şarkıların hep birlikte söylendiği gecede izleyiciler keyifli vakitler geçirdi.

Yayın: 13 Ağustos 2023 - Pazar - Güncelleme: 13.08.2023 15:30:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kısa bir süre önce yenilenen yüzü ile Düzce'ye kazandırılan güzel bir mekan haline gelen Sobe Sahne, harika sesiyle müzik severlerin gönlünde taht kurmuş Sevgim Yılmaz'ı ağırladı. Kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşatan ünlü sanatçı Sevgim Yılmaz sevilen şarkılarını Düzceliler için söyledi. Sahne öncesinde Düzce Medya Grup mikrofonlarına açıklamada bulunan ünlü sanatçı Sevgim Yılmaz ilk defa Düzce'de sahne alıcağını belirtirken kendisini bekleyen kalabalıktan memnun olduğunu söyledi. Sahnede 2 saate yakın kalan ünlü sanatçı kendisi için Sobe Sahne'yi dolduran seveleri ile birlikte şarkılarını söyledi. Her hafta ünlü bir sanatçıyı ağırlaması ile Düzce'de öncülüğü elinde tutan Sobe Sahne misafirlerini daha iyi bir şekilde ağırlamak için yeni açılan bahçe konsepti ile daha iyiye gitmeye devam ediyor. Düzce standartlarını yukarılara taşımakta kararlı olan işletme konserlerin devam edeceğini duyururken kaçırılmaması gereken geceler için önceden rezervasyon yapılmasını ve müşterilerinin mağdur olmamasının altını çizdi. Gelicek olan ünlü sanatçıları sosyal medya hesaplarından duyurduğunu ve  Sobe Sahne'nin etkinliklerini takip edebileceklerinin altını çizdi. 

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet turkce altyazili porno vaporesso