Muhammed Doğan Kaya: Düzce Teşkilatımız Türkiye Birincisi Oldu

Anahtar Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Muhammed Doğan Kaya, Antalya’da gerçekleştirilen İl Başkanları Toplantısı’nda elde edilen başarıya ilişkin açıklamada bulundu.

Gündem Yayın: 13 Nisan 2026 - Pazartesi - Güncelleme: 13.04.2026 12:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

DMHA DÜZCE – Başkan Kaya, Düzce İl ve İlçe teşkilatın gösterdiği performansın büyük bir emeğin sonucu olduğunu ifade etti. Anahtar Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Muhammed Doğan Kaya, Teşkilat Başkanlığı tarafından yapılan puanlama sisteminde Düzce teşkilatının en fazla oyu alarak Türkiye birincisi olduğunu belirtti.Kaya, bu başarının teşkilatın disiplinli ve özverili çalışmalarının bir sonucu olduğunu dile getirdi.

 

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR”

 

Anahtar Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Muhammed Doğan Kaya, mahalle ve köy teşkilatlarından belde, ilçe ve il teşkilatına kadar tüm kadroların bu başarıda pay sahibi olduğunu vurguladı. Kaya, teşkilatın her kademesinde görev alan tüm yol arkadaşlarına teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

 

“BİRLİK VE KARARLILIK VURGUSU”

 

Anahtar Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Muhammed Doğan Kaya, elde edilen başarının teşkilat içindeki birlik ve dayanışmanın en somut göstergesi olduğunu ifade etti. Kaya, aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

 

“HEDEFLERİMİZ BÜYÜK”

 

Anahtar Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Muhammed Doğan Kaya, teşkilat olarak milletin ufkuna yürümeye devam edeceklerini ifade etti. Başkan Kaya, bu başarının yeni hedefler için motivasyon kaynağı olduğunu dile getirdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.