Vatandaş “Balıklı Göl” Diye Tepki Gösterdi, Düzce Belediyesi 3 Yıl Sonra Harekete Geçti

Düzce’nin Otluoğlu Mahallesi’nde yol üzerinde oluşan su birikintisi ve yolun bozuk durumu bir vatandaşın tepkisine neden oldu. Vatandaş, hizmetlerin gecikmesini eleştirdi.

Gündem Yayın: 02 Ekim 2026 - Cuma - Güncelleme: 02.10.2026 12:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

DMHA DÜZCE - Yoldaki büyük su birikintisini görüntüleyen vatandaş, durumu ironik ifadelerle eleştirerek kızının buraya “balıklı göl” adını verdiğini söyledi. Su birikintisinin sürücülere de zor anlar yaşattığını belirten vatandaş, araçların sudan kaçabilmek için karşı şeridi kullanmak zorunda kaldığını ifade etti. Mahallenin belediye hizmetlerinden yararlanması gerektiğini dile getiren vatandaş, emlak vergisi ve su faturası gibi yükümlülüklerini yerine getirdiklerini belirterek asfalt yolun bir lütuf değil, hizmet olarak kendilerine sunulması gerektiğini söyledi. Vatandaş, geçmişte Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından bölgede doğalgaz, asfalt ve park çalışmaları yapılacağı yönünde söz verildiğini de öne sürdü.

TEPKİNİN ARDINDAN BELEDİYE HAREKETE GEÇTİ

Vatandaşın yolun durumuna yönelik siteminin ardından Düzce Belediyesi bölgede çalışma başlattı. Yaklaşık 3 yıldır beklenen çalışmalar için ekiplerin Otluoğlu Mahallesi’nde harekete geçmesi, vatandaşın kamuoyuna yansıyan tepkisinin ardından geldi. Mahalle sakinleri ise başlatılan çalışmaların kısa sürede tamamlanmasını ve uzun süredir yaşanan yol sorununun kalıcı olarak çözüme kavuşturulmasını bekliyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.