Zafer Partisi İl Teşkilatından Düzce Valisi Mehmet Makas’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Zafer Partisi İl Teşkilatı, göreve yeni başlayan Düzce Valisi Mehmet Makas’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Valilik makamında gerçekleşen ziyaret samimi ve sıcak bir ortamda geçti.

Gündem Yayın: 10 Mart 2026 - Salı - Güncelleme: 10.03.2026 16:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 31 sn.
Google News

DMHA DÜZCE- Ziyarete Zafer Partisi İl Başkanı Hülya Eroğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Emin Serhan Tekin, İl Sekreteri Muhammet Türkmen ve Gümüşova İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Börte Kemal Neyiş katıldı.Görüşmede ilimizin gelişimi, vatandaşların beklentileri ve kamu kurumları ile siyasi partiler arasındaki istişarenin önemi üzerine karşılıklı iyi dilekler paylaşıldı. Zafer Partisi heyeti,  Vali Mehmet Makas’a yeni görevinde başarılar dileyerek misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.