Hayat Boyu Öğrenme Haftası’nda Düzce’de Halk Oyunları Rüzgârı Esti

Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Halk Oyunları Gösterisi, Gençlik ve Spor Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 05 Haziran 2026 - Cuma - Güncelleme: 05.06.2026 11:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

DMHA DÜZCE- Anadolu’nun farklı yörelerine ait kültürel değerlerin sahneye taşındığı programda, halk oyunları ekipleri sergiledikleri performanslarla izleyicilerden tam not aldı. Renkli kostümler ve birbirinden başarılı gösteriler salondaki davetliler tarafından ilgiyle takip edildi.Programa Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Gülşen Özer, İl Millî Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte hayat boyu öğrenmenin kültürel ve sanatsal gelişime sunduğu katkılar bir kez daha vurgulandı.Programın sonunda Düzce İl Millî Eğitim Müdürü Gülşen Özer tarafından halk oyunları öğretmenlerine emek ve katkılarından dolayı ödülleri takdim edildi. Yetkililer, etkinliğin hazırlanmasında görev alan öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.